Når du kommer på kurs hos oss, har vi fokus på at du får hjelp til akkurat det du trenger. Vi bruker tid på å finne gode måter å trene akkurat din hund på.

Vi er opptatt av at det skal være motiverende å trene både for to- og firbente.

For å opprettholde motivasjonen så er mestring viktig. Av den grunn er det fokus på god pedagogikk og lærlingsmateriale sånn at hele familien kan lære mest mulig.

Som deltaker på kurs hos HCPet lærer du effektive belønningsbaserte treningsmetoder, og vi har en god relasjon til hunden som en rød tråd i alt vi gjør. Hjertelig velkommen til oss!

Instruktør med 22 års erfaring

Éloïse Willems har drevet med hundetrening i 22 år, og hatt mange ulike typer hunder. De siste 10 årene har hundetrening vært levebrødet hennes. 

Gjennom utallige kurs, privattimer og foredrag har hun vært borti tusenvis av hunder og hundeeiere og opparbeidet seg solid erfaring innen oppdragelse av familiehunden og trening mot sport og konkurranse. 

Når det gjelder hundefaget har Éloïse instruktørutdanning, utdanning innen problemadferd og et drøss med årlige kurs. Fra det akademiske liv har hun en Bachelor i Sosialantropologi med fordypning i medisinsk psykologi og en Bachelor i Multimediadesign og 3D Animasjon. 

Hun holder seg faglig oppdatert med det som rører seg i hundefagmiljøet. Det er viktig å holde på det som fungerer innen hundetrening og oppdragelse, men samtidig videreutvikle teknikker, metoder og pedagogikk når man er instruktør.

Kontaktinformasjon
Éloïse Willems
Tlf: 90 71 56 93
eloise@hcpet.no