Orijen Fit and Trim, for de med litt ekstra

Endelig har Orijen kommet med eget fôr for hunder og katter som har lett for å legge på seg. Fôret har fått navnet Orijen Fit and Trim og anbefales spesielt til kastrerte katter og hunder, eller hunder og katter som er lite aktivitet.

Å være overvektig er like helsefarlig for hunder og katter som det er for mennesker, vi må derfor gjøre så godt vi kan å holde bestevennene våre i god fysisk form.

Hvorfor vi liker Orijen

For de som trives best med å gi tørrfôr så er Orijen et veldig bra fôr. Det vi liker med Orijen og som gjør at vi selger det, er at de skiller seg ut fra mange av de andre tørrfôrene på markedet. Her er noe av det vi liker med Orijen:

  • De fleste hunde- og kattefôr inneholder proteiner fra dyr, men ikke alle deler av dyra er like næringsrike. Det er gjerne de mindre næringsrike delene av dyra som går til hunde- og kattemat. Orijen bruker derfor hele dyr i fôret sånn at alle de gode og naturlige næringsstoffene, som hunden og katten ville fått ved å jakte og spise byttedyr, er med. Dette gjør at de slipper å tilsette kunstige vitaminer og mineraler.
  • Orijen har siden starten satset på et fôr med minimalt med karbohydrater, noe mange andre nå tar etter. Hunder og katter har ikke nytte av mye karbohydrater, da er det heller ikke nødvendig at de spiser for mye av det.
  • De vinner masse priser, bare se her: https://www.orijen.ca/awards/
  • De bruker trege karbohydrater istedetfor raske, dette gir et jevnere blodsukkernivå.
  • Med gode råvarer og høyt kjøttinnhold blir hunden og katten raskere mett, de vil derfor spise mindre.

 

Kattene og hundene våre trenger at vi gjør gode valg når det kommer til  kosthold. Et bra kosthold hele livet gir sunne og friske dyr som blir gamle sammen med oss.