Hundekurs

Når du kommer på kurs hos oss, har vi fokus på at du får hjelp til akkurat det du trenger. Vi bruker tid på å finne gode måter å trene akkurat din hund på. Vi er opptatt av at det skal være motiverende å trene både for to- og firbente.

Vi har for øyeblikket ingen hundekurs med ledige plasser.

Belønningsbaserte treningsmetoder

For å opprettholde motivasjonen så er mestring viktig. Av den grunn er det fokus på god pedagogikk og lærlingsmateriale sånn at hele familien kan lære mest mulig.

Som deltaker på kurs hos HCPet lærer du effektive belønningsbaserte treningsmetoder, og vi har en god relasjon til hunden som en rød tråd i alt vi gjør.

Har du spørsmål til vår instruktør?

Spørsmål vedrørende hundekurs til vår instruktør? Bruk skjemaet, så svarer vi alle henvendelser fortløpende.

Tilbakemeldinger fra våre kurs

Oda og Marley

Tuusen takk!
5/5

Hei! Hadde berre lyst å få sagt skikkelig ka kurset har betydd. Eg har lært så masse og har satt sånn pris på ditt engasjement. Det lyse gjennom, og det smitte! Eg e veldig selvkritisk og kreve møkje av Marley, men etter alt du har hjolpe med og støtten eg har fått fra deg så har eg klart å senka skuldrene meir.

Anne og Marli

Lærerikt og kjekt
5/5

Har nettopp fullført valpekurs hos Eloise. Det var lærerikt og kjekt. Eloise ser hver ekvipasje (eller hund og eier) for seg, og hun hjelper hver og en med å finne den løsningen som fungerer best for deg og din hund. Hilsen Anne og Marli som snart er tilbake på nytt kurs

Kristin og Yana

Éloïse er dyktig
5/5

Éloïse er en fantastisk dyktig hundetrener! Hun har en stor verktøykasse fylt opp med ulike triks og metoder for å håndtere enhver utfordring. Vi ser alltid frem til kursene hennes. Tidligere hørtes hundesport og konkurranser alt for skummelt ut, men nå marsjerer både jeg og hunden min selvsikkert inn i ringen.

Instruktør med 22 års erfaring

Éloïse Willems har drevet med hundetrening i 22 år, og hatt mange ulike typer hunder. De siste 10 årene har hundetrening vært levebrødet hennes. 

Gjennom utallige kurs, privattimer og foredrag har hun vært borti tusenvis av hunder og hundeeiere og opparbeidet seg solid erfaring innen oppdragelse av familiehunden og trening mot sport og konkurranse.

Når det gjelder hundefaget har Éloïse instruktørutdanning, utdanning innen problemadferd og et drøss med årlige kurs. Fra det akademiske liv har hun en Bachelor i Sosialantropologi med fordypning i medisinsk psykologi og en Bachelor i Multimediadesign og 3D Animasjon.

Kontaktinformasjon
Éloïse Willems
Tlf: 90 71 56 93
eloise@hcpet.no

Gratis frakt

På ordre over kr 1000 og under 15kg

Rask levering

14 dager åpent kjøp

Samme pris

Lik pris i nettbutikk og butikk

Kvalitetsprodukter

Fokus på kvalitet