Fokus på kvalitet

Velkommen til vår butikk!

Stort utvalg av dyr, fôr og utstyr
Like ved Kvadrat

4 minutts kjøretur fra Kvadrat kjøpesenter finner du oss i store, nyoppussa lokaler på Vibemyr.

Åpningstider:

Mandag 10.00 – 19.00
Tirsdag 10.00 –  22.00
Onsdag 10.00 – 22.00 
Torsdag 10.00 – 22.00
Fredag 10.00 –  19.00
Lørdag 10.00 – 17.00 

Kontakt oss: 

E-post: post@hcpet.no
Telefon: 51 58 44 00Stort utvalg, god kvalitet

HCPet er en frittstående dyrebutikk med salg av fôr og utstyr til kjæledyr. Vi har et stort utvalg av levende dyr. Kvalitet har en viktig rolle i alt vi gjør. God kvalitet gir friske dyr og fornøyde eiere.


Levende dyr

I 2. etasje har vi et splitter nytt dyrerom. Her har vi 250 m2 satt av til å vise deg et stort utvalg fugler og smådyr. Vår dedikerte eier Daniel Hjelseth har selv tegnet, regnet, målt, saget og snekret, med god hjelp av de ansatte selvfølgelig. Vi gleder oss til å vise det frem.Norges største fryserom

Vi har et stort hjerte for frossenfôr. I stort nytt lokale så ble det en selvfølge å bygge norges største fryserom for hunde- og kattefôr. Med eller uten lue og votter er du velkommen inn på fryserommet. Her finner du Vom og Hundemat, Mush, Prins, Provit og Norwegian Polar.


Hundekurs

I tillegg til butikk har vi også hundekurs. Vi har 2 dyktige instruktører; Éloïse og Marte. De holder blant annet valpekurs, hverdagslydighet, hundesportkurs og ukentlige treninger. Bli en del av vårt hundetreningsmiljø. sjekk ut kursene våre her: kurs og privatkurs


Nettbutikk

 

I tillegg til butikken på Vibemyr i Sandnes har vi også nettbutikk som sender til hele landet. Bor du i nærheten kan du bestille og betale på forhånd og komme raskt innom og hente varene.

Gratis frakt

På ordre over kr 1000 og under 17kg

Rask levering

14 dager åpent kjøp

Samme pris

Lik pris i nettbutikk og butikk

Kvalitetsprodukter

Fokus på kvalitet