Fokus på kvalitet

Vi søker engasjerte hundeinstruktører for å styrke vår hundekursavdeling!

Har du en brennende lidenskap for hund og er genuint interessert i å strekke deg litt ekstra for hund og eier? Ønsker du å jobbe med hund? Er du engasjert og utadvendt? Da er du den vi leter etter!

Som instruktør har du en viktig jobb i møte med kunder. Det kan være kunder som akkurat har fått sin første valp, har en unghund de trenger tips og råd med eller videre trening for de som ønsker å trene litt mer sammen med hunden sin. Kundene våre er viktige for oss. Vi ser etter deg som virkelig ønsker å gjøre kunden fornøyd, tør å by på seg selv, være ekte og gi det lille ekstra.

Hundene til kundene våre er familiemedlemmene deres. Som ansatt hos oss får man et nært forhold til kundene, både de tobeinte og de firbeinte. Vi ser etter deg som er flink til å omgås og prate med ulike typer mennesker og se løsninger for den enkelte hund og eier.

Jobben din hos HCPet vil være variert og aldri kjedelig. Det er alltid mye å gjøre og det er viktig at du ikke er redd for å ta i et tak og tar ansvar når du ser ting som bør gjøres.

Arbeidstiden vil variere mellom dag, kveld og helg, primært kveldstid. Vi søker etter fulltid og deltidsansatte. Du må være over 18 år.

Vi setter kompetanse og kunnskap høyt og har derfor et stort fokus på videreutvikling av vår hundekursdel og butikk, samt kursing av våre ansatte.

Har du spørsmål eller ønsker å søke, send CV og søknad til Stine Støldal Risa, stine@hcpet.no eller ring 51584400.

Arbeidsoppgaver

  • Holde valpe- og hverdagslydighetskurs
  • Privattimer
  • Annet forefallende arbeid som renhold, rydding og orden i lokalene til hundekursdelen

Kvalifikasjoner

  • Ønskelig med instruktørutdanning eller annen relevant erfaring med hund
  • Teknisk dyktig på hundetrening

 

Gratis frakt

På ordre over kr 1000 og under 17kg

Rask levering

14 dager åpent kjøp

Samme pris

Lik pris i nettbutikk og butikk

Kvalitetsprodukter

Fokus på kvalitet